Statisticile din post-ul anterior ne aratau ca rata de reinsertie (reorganizari reusite) a lichidatorilor UNPIR este de 0,0005%, adica de 5 din 10.000 cazuri.

Trecem acum la problema francului elvetian. Suntem bombardati in spatiul public de domnul avocat/lichidator Piper(ea) cu informatia ca insolventa persoanei fizice ar ajuta debitorii aflati in aceasta situatie!

Total gresit! Plecam de la procentul de mai sus pe care-l aplicam la cei 75.000 de debitori cu credite in CHF si avem rezultatul 37,5 persoane din cei 75.000 de debitori isi vor putea pastra casele, iar de la restul, Piperea si Arin Stanescu vor incasa cate 10% din valoarea fiecarei case vandute + onorariu lunar fix ( ce urmeaza a fi stabilit prin lege) pe toata perioada procedurii de insolventa ( 5-7 ani, conform proiectului).

Concluzia! Fiti fericiti! Piperea si Arin Stanescu alias Arie Shalev vegheaza pentru voi!

Cea mai buna meserie este Piperea. Ziua reprezinta diversi clienti in calitate de avocat (incaseaza onorarii de avocat) iar noaptea, unde a dat gres, lichideaza si incaseaza (din nou) onorariul de lichidator. Cat de bine este sa fii si avocat si lichidator!

Sa nu uitam totusi faptul ca, avocatul Piperea, cel atat de suparat pe banci, sta in casa cu sotia dansului care, culmea, lucreaza la Unicredit Tiriac Bank S.A, intr-o pozitie buna de Director al Directiei Juridice Unicredit Tiriac Bank S.A, conform:

http://www.economica.net/unicredit-a-fost-ultima-banca-ce-a-depus-studiul-de-impact-pe-clauze-abuzive–la-insistenta-bnr_52791.html#ixzz3PZmv53DV

Clienţii UniCredit Ţiriac Bank nu au format, însă, o acţiune de grup împotriva băncii, aşa cum s-a întâmplat în alte cazuri. Cele mai multe case de avocatură mari au refuzat să preia astfel de litigii pe clauze abuzive, şi toate procesele de grup împotriva băncilor sunt conduse de avocatul Gheorghe Piperea. Preluarea unui grup format din clienţii UniCredit de către Piperea ar fi ridicat însă o posibilă stare de incompatibilitate, din moment ce soţia avocatului, Carmen Anca Piperea, este director adjunct al direcţiei juridice a UniCredit.

Atunci cand este vorba de veniturile personale, sunt buni si banii de la Unicredit Tiriac Bank S.A pe care-i castiga sotia dansului, girand clauzele abuzive pe care dumnealui le ataca.

Asa arata o familie de succes! Banii se fac din toate partile, fara scrupule!

Acum sa-mi spuneti din nou! Este buna legea insolventei persoanei fizice?

Sa le fie rusine ca speculeaza durerea oamenilor pentru castiguri personale!

Reclame