Aseara am vazut pe PROTV, stirea cu privire la insolventa persoanei fizice. Doamna avocat Ana Birchall, foarte nervoasa! Ati incercat cu rudotel?

Cum vreti sa rezolvati situatia? Toata lumea va spune ca ati facut un proiect de lege jalnic si ca el trebuie rescris in totalitate si pur si simplu nu vreti sa intelegeti acest lucru!

Stimata doamna, pentru asta exista Parlamentul! Pentru discutii, pentru explicatii, pentru clarificari! Legea trebuie sa fie buna si aplicabila! Este o vorba: „Cand doi iti spun ca esti beat, du-te si te culca!”

Am urmarit sedintele Comisiei pe internet. Dvs. v-au spus 50 de insi ca proiectul este jalnic! Autoritati in materie, ma refer la CSM si MJ… Apare FMI si Banca Mondiala si ambii va trag de urechi iar dumneavoastra continuati dintr-o ambitie ciudata. Ori aveti interese ascunse ( varianta pe care o prefer) ori aveti derapaje grave! Nu sunteti dumneavoastra buricul pamantului! Exista multi oameni care se ocupa de insolventa si nu au facut Yale University deci au si ei greselile lor ….. Scuzati-i!

Intelegeti ca proiectul depus de dvs este o bataie de joc! Treceti peste orgolii si faceti o lege buna!

Acum am vazut ca sunteti deputat de Vaslui. M-am lamurit. Nu mai este nimic de spus…..

Reclame