Citesc pe economica.net (link-ul il voi adauga mai jos) faptul ca forurile disciplinare ale Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență pot discuta excluderea lui Borza din profesie.

Doar pot discuta. Atentie la acest „pot”. Este prezent peste tot in legislatia noastra…

Potrivit președintelui UNPIR, Arin Stănescu, însă, acest lucru nu se va întâmpla.

„Se aplică pedeapsa complemetară, a interzicerii exercitării profesiei, dar se aplică suspendarea ca la pedeapsa principală. Din punctul nostru de vedere, dacă instanţa a suspendat şi pedeapsa complementară, domnul Borza poate să-şi exercite în continuare profesia. De ce să-i interzicem”

Din nou aduc in atentia publica faptul ca aceasta profesie nu este controlata de nimeni. Aceasta profesie trebuie asezata sub controlul unui Minister. tocmai pentru a evita acest tip de situatii.

Si ma intreb, ce solutie putea sa adopte presedintele UNPIR cand si dansul este in aceeasi situatie? Condamnat si el….Putea sa aiba o alta opinie? Putea sa-l excluda pe nenorocitul care si-a tras bani multi din aceasta combinatie cu Hidroelectrica?

2,8 milioane de euro pentru a scoate societatea din insolventa, o scoate si dupa cateva luni intra iar in insolventa! Ce ne arata asta? S-a grabit sa-si scoata cascavalul si dupa aceea praf si pulbere! Plus onorariul firmei lui de avocatura, firma de avocatura aleasa de cine? Tot de el dar si de Piperea…. Ce usor e sa faci bani cand esti lichidator. Banii curg din toate pozitiile si dupa cum suntem obisnuiti, unde sunt bani dam de Arin Stanescu si Piperea.

Si doar cum sa dam excluderea lui Borza cand ar trebui sa dam si excluderea lui Arin Stanescu. Probabil ca Piperea asteapta sa-i fure lui Arin Stanescu postul de presedinte UNPIR. L-ar manca pe paine Piperea si Milos pe batranul Stanescu!

Piperea si Milos asteapta, din bun simt, ca postul lui Arin Stanescu de presedinte UNPIR sa se elibereze natural! Aici se pare ca brusc v-ati gandit la faptul ca o persoana fizica poate deceda, spre deosebire de proiectul legii insolventei persoanei fizice!

Motto-ul UNPIR : „Accesati profesia noastra, mentinem in profesie toti condamnatii penal care dau tunuri de sute de milioane de lei”

http://www.economica.net/condamnat-penal-remus-borza-se-gande-te-sa-renun-e-la-hidroelectrica-i-la-profesia-de-avocat_96523.html#ixzz3SXzvkzcH

Reclame