Sa fim toti onesti!

Cine va plati nota finala a acestei legi?

Noi toti vom plati prin tot felul de comisioane bancare aceasta pierdere estimata a sistemului bancar. Vor plati oamenii care vor dori sa-si cumpere o casa noua si banca le va cere 50% avans pentru acest risc al insolventei, vor plati firmele care vor vrea credite pentru ca vor creste costurile, avalizarea unui bilet la ordin nu va mai fi vazuta ca o garantie.

Vom mai plati toti lefurile oamenilor angajati in aceasta comisie nationala si comisiile locale….va plati economia Romaniei pentru un proiect ce nu poate fi aplicat in Romania din cauza mentalitatii romanului de a fura si a frauda.

O lege ca asta ar fi buna doar in conditiile in care exista baze de date cu bunuri la nivel national, registre notariale unde sa poata fi verificate contractele de imprumut la notar intre persoane fizice, sanctiuni aspre si amenzi care sa fie recuperate. Romanul ar trebui sa stie de frica fiscului si a politiei. Dupa aceea ar fi trebuit sa gandim o astfel de lege!

Statul trebuia sa scape de ilustrul Arin Stanescu…..si dupa aceea sa gandeasca legi. Dar daca este nasul viitorului prim ministru PNL – Catalin Predoiu….ce sa mai vorbim. Si Dl. Catalin Predoiu ne da lectii pe la televizor, fara sa se uite sau fara ca lumea sa stie de ce fel de oameni este controlat!

http://www.romanialibera.ro/economie/finante-banci/cat-costa-bancile-legea-insolventei-persoanelor-fizice-371874

Reclame