Citim zi de zi ispravile acestor „fauritori” de legi. Domnul derutat Zamfir crede in ceea ce spune si sustine sus si tare aceasta lege, dublat de dottore Piper(ea). Este doar praf in ochi! Pute a populism ieftin tot acest proiect, dublat de problemele cu creditele pe care le au multi din Parlament. Si e normal sa caute scapare. Numai ca ei nu inteleg problemele de drept si de aplicare a legii in sensul ca aceasta nu poate retroactiva. Este incredibil ce ineptii sustin la televiziuni! Trebuie sa facem orice in Romania ca nimeni sa nu plateasca nimic! Inventam legi sa scapam populatia de asuprire.

Piper(ea) si Zamfir nu inteleg ca vor afecta milioane de tineri in viitor, tineri care isi iau si ei o casa….Ce sa mai vorbim despre faptul ca darea in plata este deja prevazuta in legea insolventei persoanelor fizice. Nici aspectul acesta nu conteaza, ei vor legea asta si punct.

Domnule Deputat Zamfir, ar fi interesant sa va ganditi cum sa faceti o lege prin care sa stimulati investitiile straine sau autohtone, cum sa reduceti birurile pe care angajatorii le platesc la stat si sa faceti locuri de munca. Oamenii daca au locuri de munca sau  daca le cresc salariile ca urmare a reducerii taxelor suportate de angajator, platesc rate si tot ce e nevoie! Asa ar fi intr-o tara normala, dar la noi sunt bagate in seama acest gen de personaje necunoscute care vor sa pozeze in salvatorii natiei!

Ministerul de Justitie v-a dat aviz negativ, Consiliul Superior al Magistraturii la fel si voi tot insistati cu populismul vostru ieftin!

Domnule Zamfir, vin alegerile si vreti sa fiti ales din nou? Eu zic sa propuneti o lege sa ne scutiti si de intretinere si de curent si telefonie. Ce ziceti? Va apucati de proiect? Sau trebuie sa-l consultati pe nelipsitul doctor docent profesor masterand avocat lichidator s.am.d Piper(ea)?

Domnule Piper(ea), faceti bai de multime? Va pregatiti sa deveniti ales? Parlament? Sau doar va incalziti pentru a-i lua locul defunctului Arie Shalev Stanescu?

http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-20815151-exclusiv-ministerul-justitiei-csm-avizeaza-negativ-proiectul-legii-darii-plat-miercuri-proiectul-putea-dezbate-plenul-senatului-initiatorii-sustin-logica-legii-partea-lor.htm

 

Reclame