In traducere libera, din banii contribuabililor romani, se vor plati (de catre Ministerul Justitiei prin O.N.R.C) sume de bani catre UNPIR pentru a putea asigura platile onorariilor catre lichidatori.

Adica romanii finanteaza mai nou si insolventele, insolvente care s-au transformat (conform statisticilor) in metode de ascundere si de instrainare a bunurilor astfel incat creditorii (inclusiv ANAF) sa nu-si mai poate recupera vreodata creantele. Fiind vorba de ANAF, adica tot de banii romanilor, rectific „sa nu ne mai poata recupera vreodata creantele”

Romania, spor la dat bani in continuare acestor ascunzatori de comori si de tainuitori de infractiuni!

Textul buclucas il aveti mai jos:

Art. 19
În aplicarea art. 39 alin. (7) din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, cu modificările şi completările ulterioare, Guvernul, prin hotărâre, stabileşte indicatorii pe baza cărora se determină anual necesarul fondului ce urmează a fi asigurat de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerul Justiţiei de la cap. 61.01 „Ordine Publică şi Siguranţă Naţională”, titlul VII „Alte transferuri” articolul 55.01 „Transferuri interne”, alineat 55.01.18 „Alte transferuri curente interne”, precum şi modalitatea de virare a acestuia de către Oficiul Naţional al Registrului Comerţului către Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă.

 

P.S.

Domnule maestru PIPEREA, revenim si cu cele 2.100.000 euro – onorariu fix – datorat de Oltchim pentru toata perioada in care nu ati facut NIMIC si cu cei 25.000.000 euro – onorariu procentual datorat de Oltchim pentru profitul facut pe (din) hartie de 520.000.000 euro in anul 2015 (din taierea capuselor).

Apoi discutam si despre legea Darii in plata facuta de dvs. impreuna cu dl. deputat Zamfir, frate de debitor executat silit (despre bataia de joc la adresa unor institutii si notiuni de drept)!

 

Reclame